• Snabba leveranser
  • FRAKT TILL HELA VÄRLDEN
  • FÖRSTKLASSIG SERVICE
  • RING OSS PÅ 0771-66 66 00

Betalningsalternativ

Vi erbjuder de vanligaste betalningsalternativen. Faktura – 20 dagar som standard och 30 dagar vid avtal. Alla kunder som väljer faktura genomgår kreditkontroll. Kort – Betala enkelt med de vanligaste kreditkorten (endast online). Swish – Betala enkelt med Swish (online och vid avhämtning)

Leveranssätt

Vi erbjuder flera olika leveransalternativ för att underlätta för dig som kund. Hämtas Göteborg – Avhämtning i vår produktion i Göteborg.Hämtas Stockholm – Avhämtning i vår produktion i Göteborg.DHL/UPS paket – Endast företag med bemannad företagsadress.DHL Service Point – Produkten levereras till närmsta utlämningsställe baserat på den leveransadress du uppgett. Privatpersoner, föreningar och företag.BUD inom …

Leveranstider

Vi erbjuder upp till tre leveranstider. Standard, Express & Akut.Datumet som visas för respektive leveransalternativ är när produkten är färdig för att skickas eller hämtas.Önskar ni att produkten skickas tillkommer leveranstid. Inom Sverige levereras er produkt oftast dagen efter datumet produkten är färdig.Bor ni i norra Sverige kan det tillkomma en extra dag.

Beställningsguide Offertförfrågan 0771-66 66 00 Maila oss Chatta med oss

Offertförfrågan

Skicka oss gärna en offertförfrågan! Var så detaljerad som möjligt ang produkt, material, tryck, antal samt ev leveranstid så återkommer vi så fort det bara går.