• Snabba leveranser
  • FRAKT TILL HELA VÄRLDEN
  • FÖRSTKLASSIG SERVICE
  • RING OSS PÅ 0771-66 66 00

Flyers

Vill du trycka flyers?

Flyers eller reklamblad som det även kallas kan tryckas i många olika storlekar och former. Det finns även många olika pappersval som passar för olika tillfällen.
Beställ era flyers här:

Dela ut flyers till potentiella kunder i rörelse?

Vid utdelning på stan, butiken eller eventet kan det lämpa sig att trycka en mindre flyer så mottagaren enkelt kan stoppa informationen i fickan. Tänk även på att hålla textmängden kort och satsa på att få fram det viktigaste i budskapet.Detaljerad information kan man ha på t.ex sin webbplats och hänvisa dit. Tänk på att er flyer ska vara lockande för mottagaren som i bästa fall vill ha mer information och läsa mer om ert erbjudande.

flyers små

Dels ut reklamblad till hushåll/företag?

Flyers och reklamblad delas ofta ut till hushåll & företag. I detta fall kan man välja en lite större storlek på sin flyer då mottagaren inte behöver bära med sig utskicket längre sträckor. A4 är en väldigt vanlig storlek. Har ni gjort ett bra förarbete och valt ut en passande målgrupp till ert erbjudande finns det större chans att man läser igenom ert utskick. Lite mer information än en flyer som delas ut till mottagare i rörelse kan användas i detta fall. Det viktiga är dock även i detta fall att man inte fyller hela sitt utskick med mängder med text. Välj ut det viktigaste delarna som du tror passar målgruppen och hänvisa även här till mer information genom att t.ex be mottagaren gå in på er webbplats. Innan ni beställer era utskick av oss kan ni med fördel använda t.ex UC SELECT eller MARKNADSINFORMATION Med ett konto hos hos någon av dom kan man enkelt välja ut sin målgrupp och det ökar chansen att pricka rätt med sitt utskick.

Val av papper

Det finns några saker man kan tänka på vad gäller val av papper. Tjockleken på papper: De flesta papper för flyers och utskick ligger mellan spannet 80-350g. En lägre pappersvikt ger ett lägre pris och kan lämpa sig om man planerar att dela/skicka ut till väldigt många. Tjockleken på pappret kan även spegla det man vill marknadsföra. Ett tjockt styvt papper uppfattas ofta som påkostat och lite mer exklusivt. Det är inte alltid det stämmer men det är väldigt vanligt att tjockare papper ofta används som en del i att skapa ett mer exklusivare intryck. Det handlar lite om vad man vill sälja. En pizzeria som vill meddela att man öppnat kanske väljer ett tunnare papper då produkten man säljer är väldigt vardaglig. En mäklare som valt ut en kundgrupp med stark köpkraft väljer oftast ett tjockt papper för att stärka sitt erbjudande då ett hus är ganska dyrt och det är viktigt att mottagaren uppfattar att man valt det billigaste när tanken är att mottagaren kanske vill köpa ett hus för flera miljoner.

Efterbehandling och ytbehandling

Ett papper brukar oftast ha tre olika ytbehandlingar. Obestruket matt, silk eller glossy. Ett obestuket matt paper är obehandlat, silk är ett mellanting mellan matt och glossy och glossy har en mer skinande yta. Valet av ytbehandling varierar ofta beroende på vad du vill förmedla.Ett företag som säljer naturprodukter väljer nästan uteslutande obestruket matt papper för man vill åt det råa och naturligare. En bilhandlare säljer skinande nya fina bilar och kanske tycker ett glansigt tjockt paper passar bättre.

Upplaga

Hur många flyers ni önskar trycka styr även vilken tryckteknik som passar. Vi trycker flyers digitalt vid mindre upplagor eller om utskicken kräver variabla adresser. Flyers offsetlämpar sig bäst till större upplagor då styckpriset blir lägre.

Redo att beställa flyers?

Se gärna vår designguide där du lär dig allt om hur du framställer ett tryckfärdigt original. Se vårt utbud av flyers:

Beställningsguide Offertförfrågan 0771-66 66 00 Maila oss