• Snabba leveranser
  • FRAKT TILL HELA VÄRLDEN
  • FÖRSTKLASSIG SERVICE
  • RING OSS PÅ 0771-66 66 00

FAQ

Frågor & Svar

Vi har kontor i Mölndal, Göteborgsvägen 52 där vi även har vår stora produktion och Showroom.
Vi levererar dock till hela Sverige.

Självklart! Vår lösning Tryckakuten+ är en portal där vi kan lägga alla era trycksaker ni använder och beställer ofta. Vi kan konfigurera så ni mycket enkelt kan ändra innehåll i säljfoldrar, visitkort, affischer, flyers etc direkt på skärmen. Har ni många säljare som snabbt behöver sitt säljmaterial men saknar kunskap i grafisk formgivning? Isf är detta lösningen för er.
Kontakta oss gärna för demo och mer information.
Mikael Cederfeldt 0735-101088, mikael.cederfeldt@tryckakuten.se

Ingen fråga är för dum, kontakta oss så hjälper vi er med era funderingar. Behoven är väldigt olika och vi guidar dig gärna till en perfekt produkt och lösning som passar dig och din verksamhet.

Eftersom trycksaker kan produceras i oändliga former och upplagor kan vi inte lägga upp allt på vår hemsida. Däremot kan vi producera er trycksak helt enligt era önskemål. Kontakta oss för offert.

Kontakta oss innan ni gör er beställning så kan vi oftast hjälpa er med en lösning. Vissa produkter och upplagor tar tyvärr längre tid att producera men oftast hittar vi en lösning som fungerar för er.

Maila ekonomi@tryckakuten.se så hjälper vår ekonomiavdelning er.

Kontakta Mikael Cederfeldt, sälj- och marknadsansvarig, och diskutera era behov. Ring 0735-101088 eller maila Mikael.

Ring oss 0771-66 66 00 eller maila er förfrågan innan ni gör er beställning så kan vi garanterat ge er ett bra paketpris på era trycksaker.

Givetvis skickar vi prover om ni vill få en uppfattning om produkten innan ni beställer. Kontakta oss så ordnar vi det.

Det kan vi göra. Vi kan ta fram adressregister, adressera kuvert och lämna in på posten vid behov. Kontakta oss för offert.

Skicka gärna en spontanansökan gällande jobb till info@tryckakuten.se Söker du praktik är vi väldigt måna om att du under din tid här lär dig så mycket som möjligt under tiden. Maila även i dessa fall till info@tryckakuten.se

Beställningsguide Offertförfrågan 0771-66 66 00 Maila oss