• Snabba leveranser
  • FRAKT TILL HELA VÄRLDEN
  • FÖRSTKLASSIG SERVICE
  • RING OSS PÅ 0771-66 66 00

Beachflaggor

Dags för nya beachflaggor?

Beachflaggor är en av de mest populära reklamprodukterna som finns. Fördelen med beachflaggor är att dom passar både ute och inne.
Många storlekar och former finns. Allt från 250cm upp till 500cm. Tygflaggan trycks av 115g flaggpolyester vilket gör att den är ganska lätt och på så sätt rör sig väldigt fint i vinden. Se hela vårt utbud här

Vad ska man tänka på när man köper beachflaggor?


Oftast uppstår behovet av en beachflagga i samband med ett event eller att man får en bra idé.
Till den enskilda händelsen finns det en given lösning men man bör även tänka tanken om man kan använda sin flagga efteråt eller i andra sammanhang. Beachflaggor består av ett stångsystem och en flagga. Har man ett utomhusevent och trycker en unik flagga för just det ändamålet kan man köpa en extra flagga i samband med sin order för att efter eventet ställa flaggan utanför sin butiksentré eller i en reception.
Fördelen med en beachflagga är att man enkelt kan byta budskap på den och använda den i många olika sammanhang.

Markfästen


Det finns väldigt många olika markfästen till beachflaggor.
Vanligvis ingår en grässkruv till flaggan men det finns en rad andra markfästen man kan komplettera med.
Utanför sin butiksentré kan man t.ex använda en marktyngd eller ett vattenkors. Är man ute på event med sin företagsbil kan man med fördel köpa ett markfäste som heter Drive-on. En platta man placerar ena bildäcket på och er flagga vajar snyggt tillsammans med er firmabil som kanske har passande bildekor.

Vilken typ av beachflagga ska man välja?


Vår storsäljare är vår standardmodell, flaggpolyester 115g. Vi har även system i aluminium som ger längre livslängd. Dessa passar om man kör många event eller flyttar runt sin flagga ofta. Vi har även beachlaggor med dubbeltryck, dvs olika tryck på båda sidor.

Lycka till med din beachflagga och kontakta oss gärna vid ev frågor och funderingar. 0771 – 66 66 00 eller info@tryckakuten.se

beachflaggor
Beställningsguide Offertförfrågan 0771-66 66 00 Maila oss